Osobina proizvodnje cijevi Karbonskih vlakana

Karbonski formiranje proces koji je karbonski smolom impregnirani konac nakon polimerizacije u visoki toplinski integrirana optoelektronička uređaj je ozdravio nakon pultrusion vuče. Zbog različite vrste smole koristi, je stakloplastika poliester, staklo vlaknima ojačani epoksida, fenolne FRP rekao. Oni su svjetlo i tvrda, ne provodi struju, visoku mehaničku čvrstoću, protiv starenja, visoke temperature, otpornost na koroziju i druge karakteristike.

Karbonski cijev sa njegove mnoge jedinstvene prednosti u ulje, struje, kemikalija, papira, urbane Vodovod i drenaža, pročišćivačima, desalinizacija, transport plina i drugim Industrijama na širok spektar aplikacija. Kao Chinaand #39; proces urbanizacije je ubrzan,

Suočeni s ravnotežu i zaštititi stanovništvo, resursi i okoliš, vlade na svim nivoima u godini povećati ulaganja u urbana infrastruktura, u kombinaciji s napredne znanosti i tehnologije treba, cijevi, cijevi i stalno obogaćuju Sorti i specifikacije, proizvodnja i dalje povećati, stalno poboljšanje kvalitete, posebno razvoj plastične cijevi brže, postati vruća točka za investicije. Karbonsko vlakno je jedan od njih.

返回顶部