Upotreba Karbonskih vlakana ojačana ploča

1. površinska obrada

(1) čista površina struktura je ojačana odstrani, labav, mobilnih i korozije propadanja betona, izloženih betona struktura sloja i restorativnih materijala površine popravak niveliranje.

(2) u skladu su dizajn zahtjevima pukotine lije ili zatvoreno liječenje.

(3) je zalijepljeni betonske površine treba polirati glatka za uklanjanje površinskih laitance, ulja i drugih nečistoća, dok se ne pojavi potpuno betonske strukture nove površine. Ugao lijepljenje regulirana na odsječenim i polirani u kružni oblik, za grede luk radijusa ne bi trebao biti manje od 20mm. Za luk radijus stup bi trebao biti ne manje od 25mm.

(4) beton s vata umočene u aceton žica čista i suha.

2. tijesto vlakana list

(1) CFRP listove treba zadovoljiti sljedeće zahtjeve:

Ovisno o veličini dizajna zahtjeva rezanje karbonski list;

Impregniranje smole formulacija u skladu s odredbama roba i tehnologija dobavljača, i želim da tijesto ravnomjerno na licu mjesta;

S posebnim karbonski smjera nekoliko puta uz bubanj svitak, isključiti zrak potpuno zasićen smole impregnirane karbonski listovi. Kada se oštetiti pri kotrljanju karbonski listovi.

Višeslojni zalijepiti Ponovite gore navedene korake treba provesti čim prije u Površinski sloj smole impregnirane karbonski dodir suha nakon sljedeći sloj paste; (Napomena: U završno Površinski sloj karbonski list ravnomjerno impregniranje smole)

返回顶部